Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Mark Lotterman wint met project Holland

Mark Lotterman-Happy

13 oktober verschijnt het album en bijbehorende boek “Holland” van Mark Lotterman. Negen liedjes in verschillende kunstvormen tot uitdrukking gebracht. Eén daarvan, de videoclip voor ‘Happy’ is deze week maar liefst twee keer in de prijzen gevallen. Een goed begin!

De video van de Franse animatiefilmer Alice Saey viel zowel op het Ottawa International Animation Festival in Canada als op het Paris International Animation Film Festival in Frankrijk in goede aarde.

Een Award for Best Commissioned Animation en een Prix du Meilleur Clip werden in de wacht gesleept. “Hypnotizing choreography” was één van de argumenten van de jury.

Staff Pick

Eerder dit jaar was de clip ook al ‘Staff Pick’ bij Vimeo. Dit najaar zal de video op 18 internationale animatiefestivals te zien zijn, onder meer in Mexico, Moskou,Berlijn en New York.

Fysieke confrontatie

Voor wie klaar is voor een fysieke confrontatie hebben we nog een tip. Vrijdag 13 oktober, als “Holland” uitkomt, wordt in TENT een gelijknamige expositie geopend met werk gemaakt door Rotterdamse kunstenaars.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.