Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

MIKA: nieuwe single ‘Boum Boum Boum’

Zelfs als hij het zelf tegen me zou zeggen, zou ik moeite hebben hem te geloven, maar dit is toch echt de nieuwe single van Mika. En inderdaad, naar mate het nummer ‘Boum Boum Boum’ vordert komt de onmiskenbare zangstijl van Mika nadrukkelijker naar voren.

Stromae heeft wat losgemaakt want ook Mika gaat dus op de Franstalige tour op single ‘Boum Boum Boum’. Maar het valt te verklaren. Want Libanon, waar Mika is geboren en een deel van zijn leven woonde, stond 23 jaar onder Frans bewind.

‘Boum Boum Boum’ is de eerste single van het vierde studio album van Mika dat begin volgend jaar moet verschijnen. De single ‘Boum Boum Boum’ van Mika is vanaf morgen verkrijgbaar maar nu al hier te beluisteren.

Het is overigens niet de eerste keer dat Mika een Franse track opneemt, zo laat Guuz Hoogaers ons via Twitter weten. Onderstaand de single ‘Elle Me Dit’ van Mika dat op 3FM overigens maar op 15 airplays kon rekenen.

Update 11 juni: Mika wil met Boum Boum Boum tolerantie creëren

Vandaag heeft Mika diverse Franse radiostations bezocht ter promotie van zijn nieuwe single ‘Boum Boum Boum’. Mika wil met ‘Boum Boum Boum’ tolerantie creëren rondom het homohuwelijk. Op het nieuwe album van Mika zullen naast ‘Boum Boum Boum’ overigens nog meer Franstalige liedjes komen te staan. Platenlabel Barclay heeft bekendgemaakt dat het vierde album van Mika nog dit jaar uitkomt, in november.

Onderstaand een video van de promotietour van Mika vandaag in Frankrijk, waar hij overigens ook een geliefd jurylid is bij The Voice France 2014.


Le cœur de Mika fait boum ! door leparisien

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Anneke on

    Hoi,

    Mika heeft maar een jaar in Libanon gewoond. Zie FAQ’s op de site van de Mikafanclub: http://www.mikafanclub.com/forums/faq.php?faq=mfaqs#faq_mfaq_19
    Hij heeft ongeveer 8 jaar in Parijs gewoond en o.a. daarom spreekt hij goed frans. En daarbij is hij erg goed in talen, hij spreekt ook spaans en Italiaans en nog een stuk of wat talen.

    Vriendelijke groet, Anneke


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.