Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Muziek van Nederlandse Benny Sings te horen in HBO serie Insecure

muziek-Benny-Ssings-in-netflix-serie-Insecure

De nieuwe HBO serie ‘Insecure’ die afgelopen week van start is gegaan kent een Nederlands tintje. Het nummer ‘You And Me’ van Benny Sings is namelijk gekozen als één van de songs die de serie muzikaal gaat ondersteunen. Het is niet de eerste keer dat Benny Sings op HBO te horen is. Ook in de serie ‘Girls’ kwam zijn muziek voorbij.

Girls

‘Insecure’ gaat toevalligerwijs over twee boezemvriendinnen, Isa (Rae) en Molly (Yvonne Orji) die er zowel privé, als professioneel het beste van proberen te maken in Los Angeles. De uitdagingen voor de twee Afrikaans-Amerikaanse vrouwen die alle stereotypes netjes naar zich neerleggen zijn niet niks.

Edison nominatie

Op het nummer ‘You and Me’, afkomstig van Benny’s album “STUDIO”, is ook GoldLink te horen. Het is niet de enige samenwerking op het album. Ook Mayer Hawthorne is hierop te horen. Hoewel geen van deze artiesten als alternatief kan worden bestempeld, leverde het Benny Sings wel een Edison nominatie op in deze categorie. Ongetwijfeld door het gevarieerde geluid.

Op onderstaande playlist verschijnen wekelijks de songs uit de serie ‘Insecure’. Op het moment van schrijven staat Benny Sings er nog niet bij, maar dat kan niet lang meer duren.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.