Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nemesea stelt nieuwe zangeres Sanne Mieloo voor met single Dance In The Fire

Dat was vorig jaar wel even schrikken voor driekwart van de band Nemesea toen zangeres Manda Ophuis liet weten de band te willen verlaten, vlak na de release van het goed ontvangen album “Uprise”. De andere bandleden waren dan ook vastbesloten hoe dan ook gezamenlijk door te gaan.

Meer dan 80 audities werden er georganiseerd om een nieuwe zangeres te vinden. Het was Sanne Mieloo die de band wist te overtuigen met haar stem en podiumpresentatie.

‘Dance In The Fire’ is de eerste single die in de nieuwe bezetting is opgenomen, net als het laatste album geproduceerd door Guido Aalbers. Binnenkort zal de video hiervan uitkomen. Ook zonder beeld is het nummer echter al meeslepend genoeg.

Update 5 juni

Nooit maar dan ook nooit meer zou ze terugkomen in pretpark Het Land van Ooit. Dat had Sanne Mieloo, de kersverse nieuwe zangeres van Nemesea, zichzelf beloofd. En dan vat de band waar je net bij zit het plan op om juist daar de nieuwe videoclip op te nemen. Een bewijs van de toewijding van Sanne Mieloo.

De video toont behoorlijk wat ‘hoogtepunten’ van het verwaarloosde park dat inmiddels een nieuwe eigenaar heeft. Dus mogelijk is dit de laatste keer geweest dat het in deze staat is gefilmd.

Bezetting:

Sanne Mieloo: zang | Hendrik Jan de Jong: gitaar | Sonny Onderwater: basgitaar | Steven Bouma: drums | Mathijs van Til: keyboards

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.