Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuw album Ice-T met Bodycount: Manslaughter

Vandaag is een speciale dag. Na acht jaar verschijnt er een nieuw album (“Manslaughter”) van Bodycount, het vermaarde hiphop / heavymetal collectief van Ice-T. Als een van de hiphop pioniers beschikt Ice-T over een verrassend bescheiden repertoire. Zo heeft Ice-T met Bodycount de afgelopen 22 jaar slechts vijf albums uitgebracht.

Als Ice-T iets uitbrengt dan luistert de wereld echter. Zoals toen in 1992 de protestsong ‘Copkiller’ uitkwam, vlak na de rellen in Los Angeles. Het noopte de toenmalige president van de VS zelfs tot een reactie. Ice-T had als taaie vijftiger verwacht zijn microfoon inmiddels wel aan de wilgen te kunnen hangen, maar niets is minder waar. Terwijl ons persoonlijke leven wordt bespioneerd, maken zij zich druk over Kim Kardashian, Facebook likes en ‘pussy at the club’ (Ice-T tegen Vulture)

Wees dus voorbereid op een aantal sterke meningen op het album “Manslaughter” van Bodycount. Onderstaand kun je het album “Manslaughter” van Ice-T en Bodycount beluisteren. Overigens zijn niet alle tracks gelijk beschikbaar in Nederland. Een tactisch middel waar de muziekindustrie zich de laatste tijd steeds vaker van bedient. Naar het waarom kunnen we alleen maar gissen.


Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.