Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Update: Nieuw album A Thousand True Stories Silje Nergaard

Silje Nergaard haar nieuwe album Based on a thousand stories uitgebracht herfst 2009Het nieuwe album ‘Based on a thousand true stories’ van Silje Nergaard is reeds een groot succes in thuisland Noorwegen. 5 weken lang stond het op 1 in de Noorse album top 100. Inmiddels doet ze een kleine tour in eigen land. Gedurende de zomermaanden zal ze acte de presence geven op diverse festivals in Nederland, Duitsland, Tsjechie en Spanje.

Thousand true stories

Het nieuwe album ‘Based on a thousand true stories’ zal pas in de herfst in Nederland worden uitgebracht. Wel is het al verkrijgbaar via Itunes. Maar ik denk dat ik wacht tot de bladeren vallen. Ik moet dat ding in mijn handen hebben. Het album is samen met ‘ons’ Metropole orkest opgenomen. De arrangementen zijn van de hand van Vince Mendoza, al sinds 2005 de chef-dirigent en artistiek leider van het Metropole orkest. Vorig jaar mocht hij zijn 4e Grammy in ontvangst nemen.

Update 18-4: mmm, bij diverse online cd winkels is Thousand true stories al verkrijgbaar. De releasedatum staat op 9 april jl. Bovenstaande is op basis van een mailtje dat ik van Silje ontving, maar blijkbaar zijn de plannen gewijzigd.

Update 18-8: A Thousand true stories wordt 25 september 2009 uitgebracht in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Over Nederland is nog niets bekend. In december gaat Silje Nergaard op toernee door Duitsland met niemand minder dan Wayne Shorter en Pat Metheny!

Update 2-11: Vanaf vandaag is eindelijk het nieuwe album A Thousand True Stories van Silje Nergaard overal verkrijgbaar via Itunes. Op de fysieke cd is het nog even wachten. Voor het eerst in haar carrière komt het nieuwe album van Silje Nergaard ook uit op vinyl. 11 december start ze haar tour in Duitsland.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Rob de Greeuw on

    Met dank aan een mailtje van een lezer: Het nieuwe album Thousand true stories is niet meer via Itunes Nederland verkrijgbaar en ook niet meer bij de Nederlandse online cd winkels. Wel kun je met een Nederlands account het album bij Itunes Norway bestellen.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.