Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuw album Toni Braxton en Babyface uitgesteld naar 4 februari 2014

Een foto waarbij Toni Braxton leunt op de schouder van Babyface, onlangs door Toni Braxton zelf via Twitter gepubliceerd met de cryptische omschrijving ‘september 2013’, blijkt haar terugkeer als zangeres in te luiden. Toni Braxton had eerder aangekondigd na een 20-jarige carrière het gevoel te hebben niets meer toe te kunnen voegen en had besloten haar microfoon aan de wilgen te hangen. Maar daar is Toni Braxton gelukkig van teruggekomen. Want ons betreft is ze nog lang niet uitgezongen.

Deze herfst zal er een nieuw album van Toni Braxton en Babyface verschijnen. Terugdenkend aan het eerdere werk (‘Another Sad Love Song’, ‘Un-Break My Heart’) dat Toni Braxton en Babyface gezamenlijk opnamen, kijken we er halsreikend naar uit!

Update 19 augustus:

Vandaag is de eerste single “Hurt You” uitgekomen die de hernieuwde samenwerking tussen Toni Braxton en Babyface inluidt. En inderdaad, “Hurt You” is zo goed als we mochten denken op basis van hun eerdere werk. De nieuwe Toni Braxton & Babyface single “Hurt You” bevat die klassieke, funky 90’s sound die hun ballads kenmerkten. En de stemmen van Babyface en Toni Braxton klinken zo goed! Nergens is te horen dat we inmiddels twintig jaar verder zijn, alsof het nummer al die tijd in een kluis heeft gelegen. Dim de lichten en geniet van Toni Braxton en Babyface op “Hurt You”.

Update 12 oktober:
Bekijk de videoclip van de nieuwe single ‘Hurt You’ van Toni Braxton en Babyface. Laat dit ajb een hit worden zodat we het op de radio kunnen horen! Supercool trouwens dat Babyface een ster op de Hollywood ‘Walk of Fame’ heeft gekregen!

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.