Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuwe single Fools Garden High Time

In Nederland staat Fools Garden bekend als een one hit wonder door de wereldhit Lemon Tree. In het buitenland hebben ze echter een grote rij hits gescoord. Deze staan verzameld op hun Best Of getiteld High Times. Wie er snel bij is zal bij deze Best Of tevens de eerste live cd van Fools Garden aantreffen. De cd is te bestellen via een speciale Fools Garden webshop op Amazon.de.

Op de Best Of cd High Times staat ook één nieuw nummer: High Time. Misschien een reden om binnenkort een ander nummer van Fools Garden op de Nederlandse radio voorbij te horen komen? Beoordeel het zelf en bekijk de videoclip op Youtube. Met dank aan Buma is het helaas niet meer mogelijk de video op deze site te vertonen, teken de petitie daartegen.

11 september komt de single High time officieel uit en zal uitsluitend te koop zijn als download (o.a. via Itunes) Als “B-kant” fungeert een nieuwe versie van hun grootste hit, Lemon Tree 2009! Ook zit er nog een “hidden track” bij. Het is mogelijk om onderdeel uit te maken van de bijbehorende videoclip. Dit kan door het uploaden van een foto via de site van Fools Garden.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.