Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Opgezwolle stopt

Opgezwolle stopt

Opgezwolle stopt er tijdelijk even mee. En dat net nadat ze me vorig jaar overdonderden met hun cd Eigen Wereld. Het zat er wel al een beetje aan te komen. Delic was al een tijdje minder bezig met hiphop. Hij heeft bekend gemaakt een wereldreis te willen maken en zich te willen concentreren op kunstschilderen. 

Sticks ging het afgelopen jaar op toernee met collega-rapper Typhoon. Tevens nam hij een album op met Opgezwolle-lid Rico. Zij zullen ook samen muziek blijven maken. Ze blijven zelfs optreden onder de Opgezwolle naam maar dan met A.R.T. En laat Delic zich daar nu net op willen concentreren, Art. En wie weet wat hij na zijn terugreis wil doen?

Muziek is nou eenmaal iets dat je moeilijk los kan laten als je eenmaal door het virus bent gegrepen. Voor veel mensen is het slechts een gebruiksvoorwerp waar ze nog minder voor over hebben dan een pak melk. Voor enkele is het echter een Way of Life.

P.S. de mededeling kwam tijdens hun concert in Heerhugowaard. Het optreden waar ik lang over heb getwijfeld of ik er heen zou gaan. Ik heb alleen de pech geen hiphoppers in mijn vriendenkring te hebben. En je weet, hiphop is plezier voor twee. ;) 

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.