Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

“After Laughter” toch een nieuw album van Paramore

Paramore

Eigenlijk hadden we het niet meer verwacht, een nieuw album van Paramore nadat er al diverse keren bandleden waren vertrokken. Bassist Jeremy Davis deed het in 2007, keerde terug, maar trok in 2015 de deur toch definitief dicht met een rechtszaak.

Het bleek bijna de doodsteek voor de band. Tot vorig jaar een meet en greet met fans de twee overgebleven bandleden op andere gedachten bracht.

When you’re looking into people’s eyes and you know they’re going through something probably worse than you, it just gives you a fresh perspective. We came home from that with a little bit of extra energy to get going with writing again. It was a good thing.

In 2010 stapten de broers Zac en Josh Farro ook met veel heisa op, maar inmiddels is Zac daar van terug gekomen en maakt onderdeel uit van de huidige line-up.

“After Laughter” is de ironische titel die het nieuwe album van Paramore meekrijgt. Eerste single ‘Hard Times’ was nog even wennen omdat het een heel ander nummer is dan we van Paramore gewend zijn. ‘Told You So’ ligt wat makkelijker in het gehoor.

Op de andere nummers hoeven we gelukkig niet lang te wachten, “After Laughter” verschijnt 12 mei al.

Tracklist

1. Hard Times
2. Rose-Colored Boy
3. Told You So
4. Forgiveness
5. Fake Happy
6. 26
7. Pool
8. Grudges
9. Caught In The Middle
10. Idle Worship
11. No Friend
12. Tell Me How

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.