Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Queens Of The Stone Age: nieuw album in 2017

Na een album van Josh Homme met Eagles of Death Metal (“Zipper Down” uit 2015, het ergste jaar uit zijn leven en dat van vele Parijzenaren), een samenwerking met Iggy Pop (op album “Post Pop Depression”) en de output van Troy Van Leeuwen met supergroep Gone Is Gone, lijkt ook die andere supergroep dit jaar iets uit te brengen.

Queens of the Stone Age heeft gisteren namelijk bovenstaande afbeelding gepost en dat kan maar één ding betekenen. Josh Homme wordt binnenkort vijfentwintig! Of zou het misschien toch de titel van het nieuwe Queens of the Stone Age album zijn?

Via deze pagina zullen we jullie daar de komende tijd van op de hoogte houden.

Update 14 juni: Jazeker, een nieuw album!

Er waren de laatste dagen weer zoveel leugens, onwaarheden en rookgordijnen over een eventueel nieuw album van Queens of the Stone Age dat besloten is frontman Josh Homme te ondervragen met behulp van een leugendetector.

En wat blijkt? Er blijkt echt een nieuw album aan te komen van Queens of the Stone Age, “Villains”, geproduceerd door Mark Ronson.

Bekijk de video in de player bovenaan de pagina. Met ook een preview van een nieuw nummer:’Feet Don’t Fail Me’.

Update 15 juni:

Queens of the Stone Age laat er geen gras over groeien. Een dag nadat de waarheid aan het licht kwam is hier nieuwe muziek van de band.

Ook is bekendgemaakt dat het nieuwe album “Villains” 25 augustus uitkomt via Matador. En Queens Of The Stone Age komt naar Europa. 12 november staan ze in de Ziggo Dome in Amsterdam en 16 november in Sportpaleis Antwerpen.

Over de titel van het album heeft Josh Homme het nodige te melden. We gaan er vanuit dat dit naar aanleiding van een suggestieve vraag is. Anders is het wel een apart statement om out of the blue mee te komen.

The title Villains isn’t a political statement. It has nothing to do with Trump or any of that shit.

It’s simply 1) a word that looks fantastic and 2) a comment on the three versions of every scenario: yours, mine and what actually happened….

Everyone needs someone or something to rail against—their villain—same as it ever was. You can’t control that. The only thing you can really control is when you let go.

Tracklist “Villains”:

01 Feet Don’t Fail Me
02 The Way You Used to Do
03 Domesticated Animals
04 Fortress
05 Head Like a Haunted House
06 Un-Reborn Again
07 Hideaway
08 The Evil Has Landed
09 Villains of Circumstance

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.