Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

R. Kelly Rechtszaak (2)

R Kelly Pictures: R Kelly courtDe rechtszaak tegen R. Kelly blijft zich maar voortslepen. Hij wordt ervan beschuldigd op een videotape te staan van een jaar of tien oud. Daarop doet iemand het met een meisje van waarschijnlijk 13. Het meisje waarvan beweerd wordt dat zij op de video staat, nu 23, zegt dat zei het niet is. Diverse getuigen bevestigen dit ook. En dit geldt ook voor het feit of R. Kelly wel de man is op de video.

De aanklager beweerde afgelopen week op de opname een moedervlek te zien waaraan R. Kelly kon worden geidentificeerd. Het bleek echter een storing in het beeld te zijn. Bla, bla, bla. Een rechtszaak waar tien jaar voorbereiding in is gaan zitten en dan gaan muggeziften over een vervormde pixel. Wordt vervolgd.

Update 10-6: R. Kelly heeft van zijn recht gebruik gemaakt om niet zelf in de getuigenbank plaats te nemen. Zijn advocaten hebben vandaag hun betoog afgesloten. De aanklager zal nu een tweetal getuigen waarschijnlijk nogmaals oproepen. Het slotpleidooi van beide partijen zal waarschijnlijk donderdag zijn.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.