Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Rebecca Raw streeft een diepere connectie tussen mensen na met haar EP Deep Within

Rebecca Raw maakt muziek dat in scherp contrast met haar naam staat. Verfijnde en verzorgde producties waarin folk de boventoon voert. Maar ook haar klassieke scholing aan de Cambridge University is duidelijk hoorbaar. De Britse speelt al vanaf haar zevende de cello en klarinet en zong op jonge leeftijd ook al in verschillende koren.

Voor de single ‘Whisper Thin’ is nu een prachtige video verschenen. Serene beelden die de muziek en zang versterken en waarmee artiesten als Enya en Sarah McLachlan in herinnering worden geroepen. Piano, cello en zang vormen hierbij een prachtig geheel.

‘Whisper Thin’ vormt het hart van haar debuut EP “Deep Within” dat met ‘Calling’ nog een nummer heeft dat erom vraagt verfilmd te worden. Een diepere connectie tussen mensen is wat Rebecca Raw met haar liedjes probeert na te streven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Op de nummers ‘Connection’, ‘Dust and Ashes’ en ‘Freefall’ klinkt Rebecca Raw meer als een popzangeres. Een manier om een groter publiek te bereiken. Maar misschien moet ze hier maar gewoon ver weg van blijven. Laat de mensen maar naar haar komen. De schoonheid van de andere nummers is het meer dan waard.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.