Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Richard Marx: nieuw album “Beautiful Goodbye”

Alleen wie in 1989 al naar de Top 40 luisterde zal de naam Richard Marx waarschijnlijk nog iets zeggen. Ondanks dat zijn love ballad ‘Right Here Waiting’ is uitgegroeid tot een evergreen. Maar zo gaat dat soms met liedjes. In de VS heeft Richard Marx een mooie carrière opgebouwd die nu al bijna 30 jaar voortduurt. Hij is nog steeds de enige mannelijke artiest wiens eerste zeven singles allemaal in de Top 5 belandden.

8 juli is het nieuwe album “Beautiful Goodbye” van Richard Marx uitgekomen en ondanks dat we in Nederland al bijna dertig jaar geen aandacht aan zijn muziek besteden zou je toch eens een poging moeten wagen. De stem van Richard Marx is er alleen maar karakteristieker op geworden en zijn open blik naar muziekstijlen als EDM, klassiek en zelfs samba heeft een mooi album opgeleverd.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Marc on

    Richard Marx is zo’n ondergewaardeerde artiest. Hij schrijft voor heel veel mensen liedjes die allemaal tophits geworden zijn. Tevens zijn laatste concert (a night out with friends) moet je gezien hebben als liefhebber van acoustisch en rockmuziek.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.