Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Robb Murphy en de weg naar het nieuwe album “Sleep Tonight” aka De muze laat zich niet commanderen

Robb Murphy en de weg naar zijn nieuwe album Sleep Tonight

Na de enthousiaste ontvangst van zijn debuut Take A Stand (2011) begon Robb Murphy twee zomers geleden in Italie aan de opvolger “Sleep Tonight”. Het was de intentie van Robb Murphy om zijn tweede album “Sleep Tonight” weer helemaal alleen op te nemen, ditmaal akoestisch, en snel uit te brengen om optimaal gebruik te maken van het momentum. Het liep allemaal wat anders. Dit jaar, twee jaar later dan oorspronkelijk beoogd, komt het album “Sleep Tonight” van Robb Murphy uit met een sound (geen akoestische) die gaandeweg is ontstaan. De muze laat zich nu eenmaal niet commanderen.

Het begon allemaal met een aantal uitstekende muzikanten die graag hun steentje wilden bijdragen aan het nieuwe album “Sleep Tonight” van Robb Murphy. Er werd niet alleen een album opgenomen. Robb Murphy en vrienden bouwden een complete studio, zochten en vonden de juiste uitrusting en leerden het te gebruiken. Een proces van leren, vallen en weer opstaan. Met weinig slaap en vooral koffie, heel veel koffie.

Onderstaand kun je een eerste resultaat uit de studio horen, ‘Bound For Your Arms’, de eerste track die in Italie werd geschreven voor het nieuwe album “Sleep Tonight” van Robb Murphy.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.