Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Rudimental & Emeli Sande-More Than Anything

Samenwerking Emeli Sande en RudimentalEindelijk is het album van Rudimental dan verkrijgbaar. De Engelse drum & Bass groep vestigde vorig jaar haar naam met Feel The Love. De eerste single van Rudimental werd in Engeland gelijk nummer 1 en ook in Nederland reikte het nummer Feel The Love bijna tot de eerste plaats. Een poging van Rudimental om met tweede single Not Giving In dit kunstje te herhalen liep op een mislukking uit.

Een wijze les voor Rudimental die het daarop anders besloot aan te pakken. Stap 1 is om af te komen van het drum & bass etiket dat Rudimental opgeplakt heeft gekregen. Het debuut Home van Rudimental bevat dan ook heel wat andere invloeden. De samenwerking met verschillende vocalisten is hier debet aan.

Samenwerking Rudimental en Emeli Sandé
Een van de meest in het oog springende namen waarmee Rudimental op haar debuut Home samenwerkt is Emeli Sandé. De zangeres met het gouden keeltje en kuif is te horen op twee nummers die op het debuutalbum Home van Rudimental staan. Je kunt hier luisteren naar het nummer More than Anything dat Emeli Sandé en Rudimental samen opnamen. Een eclectische samensmelting van geluid waarin electronische muziek gecombineerd wordt met een “ouderwets” singer/songwriter liedje.

De doorbraakhit Feel The Love van Rudimental.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.