Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

St. Tropez overschreeuwt zichzelf op EP Debate

St Tropez EP Debate

Nog één dag en dan zal de verkiezingskoorts haar kookpunt bereiken. De band St. Tropez startte vorige maand hun campagne om toch vooral voor de democratie te stemmen.

‘Er wordt maar met woorden gesmeten, in drie krachttermen moet je samenvatten wat je beleid voor de komende vier jaar is. Het gaat meer over persoonlijkheid dan daadwerkelijk beleid.

Als band willen we alle mogelijkheden aangrijpen om de boodschap te brengen: stem op iemand die hoop biedt, en niet op iemand die de samenleving splijt.’ (3v12)

Terwijl morgen iedereen in Nederland gaat stemmen, is de band zelf in de VS. Hopelijk hebben ze op tijd aangevraagd om vanuit het buitenland te mogen stemmen. Anders komt de betrouwbaarheid van St. Tropez toch enigszins in het geding.

Aan de titels van de EP “Debate” kan ik aflezen dat St. Tropez de beste bedoelingen heeft. Muzikaal overschreeuwen ze zich echter net zo zeer als de lijsttrekker die aanleiding tot dit project gaf. Of komt het omdat de beslissingen in de band te democratisch werden genomen waardoor iedereen elkaar nu overstemt?

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.