Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Good Times want er komt een nieuw album van The Monkees!

The Monkees-Good Times!

50 jaar geleden maakte de wereld kennis met The Monkees via de televisieserie over hen. Wat een geweldig idee om hier bij stil te staan met nieuwe muziek. Het nieuwe album “Good Times!” van The Monkees is de opvolger van “Justus” uit 1997 dat ter ere van hun 30-jarig jubileum uitkwam. “Good Times!” is daarmee het eerste album van The Monkees zonder Davy Jones die in 2012 overleed.

Aan “Good Times!” is onder meer meegeschreven door Rivers Cuomo (Weezer), Noel Gallagher en Ben Gibbard (Death Cab For Cutie). Dat lijkt dus een lekker rockend album te gaan worden. Hoewel er ook nummers van Neil Diamond, Carole King en Harry Nilsson op staan. Het is de bedoeling dat het nieuwe album “Good Times!” van The Monkees, geproduceerd door Adam Schlesinger (Fountains of Wayne), op 10 juni uitkomt.

Naast een nieuw album gaan The Monkees ook op tournee door de VS. Of The Monkees ook naar Europa komen is nog niet bekend. Michael Nesmith, een Monkee van het eerste uur zal er waarschijnlijk niet bij zijn tijdens de tournee.

Via deze pagina zullen we je op de hoogte houden van al het nieuws rondom het nieuwe album “Good Times!” van The Monkees.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.