Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Timbaland, Michael Jackson en Jennifer Hudson die ons iets belangrijks leert over vrouwen

Als het grote brein achter het Michael Jackson album “Xscape” moet Timbaland het erg interessant hebben gevonden om te vernemen dat Jennifer Hudson betrokken is bij een album geïnspireerd op de musical “Finding Neverland”. Hoewel de musical “Finding Neverland” niet over het landgoed van Michael Jackson gaat, is  er zeker wel een link met Michael. “Finding Neverland” is namelijk gebaseerd op het leven van de bedenker van Peter Pan, een van Michael Jackson’s lievelingskarakters.

Jennifer Hudson werkt momenteel ook aan haar derde studioalbum dat later dit jaar uitkomt. Het nummer ‘Walk It Out’ betreft een samenwerking tussen Jennifer Hudson en Timbaland.

Een belangrijke les

In de video van het nummer ‘Walk It Out’ brengt Jennifer Hudson een bezoekje aan haar kapper terwijl een jongen haar het hof probeert te maken. Maar hij doet niet voldoende zijn best vindt Miss Hudson. Als ze elkaar ’s avonds weer tegenkomen heeft de jongen een cadeau bij zich. Kortom, Jennifer Hudson leert ons mannen weer eens iets belangrijks over vrouwen.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.