Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Tyler, the Creator: succesvol in een wereld vol streaming music

Hiphopper Tyler, The Creator kreeg met zijn debuut in 2011 via VPRO’s 3voor12 wat aandacht via een boeiend interview dat hoofdredacteur Atze de Vrieze met hem had. Dit zoomde onder meer ook in op Odd Future waarvan Tyler, The Creator een van de oprichters is. Een nieuwe generatie artiesten die opgegroeid zijn zonder cd’s en hun carrière volledig via internet hebben opgebouwd.

Ook na zijn tweede album “Wolf” opereert Tyler, the Creator nog in de betrekkelijke luwte. Het stelt hem in staat om voluit te experimenteren met zijn clips, beats en teksten. Als Eminem rapt staan de tabloids gelijk vol. Dat is bij Tyler, the Creator nooit het geval en kan hij dus gerust gehoor geven aan het verzoek van een fan en bij een comedy show verschijnen.

Muziekmagazine The Fader schreef onlangs in een interview dat Tyler met een jaarlijks inkomen van 8 miljoen dollar het prima voor elkaar heeft. In een wereld vol streaming music is het dus nog altijd mogelijk om een goed inkomen bij elkaar te verdienen als artiest.

Vier dagen releaste Tyler, the Creator een DVD over het opnameproces van zijn album Wolf met de woorden

YEAH THIS MOST LIKELY WONT END UP ON THE INTERNET SO YEAH

Onderstaand kun je de film “bekijken van Tyler, the Creator over zijn album “Wolf”.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.