Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Zanger a balladeer werkt aan soloalbum

Marinus de GoederenNa twee prachtige albums met de band a balladeer acht zanger en songschrijver Marinus de Goederen de tijd rijp voor een soloalbum. Enige maanden geleden verzuchtte hij op KX Radio al dat de aandacht voor de tweede cd Where are you, Bambi Woods hem wat tegenviel. Onlangs besloot een andere Nederlandse band, Johan, om dezelfde reden er na dertien jaar ploeteren mee te stoppen. Marinus de Goederen benadrukt echter dat dit geenszins het einde van a balladeer betekent. Op 2 december trapt de band haar eerste, kleine theatertournee af in Boxmeer. De tournee eindigt op 1 maart 2010 in de Kleine Komedie in Amsterdam.

De studio in met BLØF

De opnames van het soloalbum van Marinus de Goederen starten over een paar weken in Studio Zeezicht en de productie ligt in handen van René de Vries (this beautiful mess, anderson) en Marinus zelf. Peter Slager (BLØF) neemt de baspartijen voor zijn rekening. “Ik had de behoefte om het een keer alleen te doen. En ik heb een tiental songs klaarliggen die ik zelf zo ontzettend mooi vind, dat ik die gewoon moet opnemen,” aldus Marinus.

Wanneer het album uitkomt is nog niet bekend, maar omdat het volgens de zanger “een echte winterplaat” is, zal dat ergens rond de jaarwisseling worden. Marinus zal de ontwikkelingen in de studio bijhouden via Twitter (www.twitter.com/aballadeerhere) en YouTube (www.youtube.com/meneerdeballadeer).

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.