Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Zara Larsson: Haar internationale debuutalbum verschijnt in 2017

Zara Larsson nieuw album

Zara Larsson beheerst al bijna een jaar de internationale hitlijsten met haar singles. Platenmaatschappij Epic Records en de TEN Music Group hebben bekend gemaakt dat Zara inmiddels ook vorderingen maakt met haar internationale debuutalbum en dat dit in september zal uitkomen. In 2014 bracht Zara Larsson wel al het album “1“ uit in Scandinavie, dat werd opgevolgd met de EP “Uncover”.

We hebben een playlist voor je gemaakt met tracks die mogelijk op het tweede album van Zara Larsson komen. Ook zullen we jullie via deze pagina zo goed mogelijk blijven informeren over al het nieuws rondom het internationale debuut van Zara Larsson.

Update 29 januari 2017: nieuwe single ‘So Good’

‘So Good’ is alweer het zevende liedje van Zara Larsson dat we hebben toegevoegd aan onze playlist. Er is nog geen tracklist bekend van haar album, maar we kunnen toch wel met zekerheid stellen dat deze samenwerking met Ty Dolla $ign daarop zal komen te staan. Onder andere Charlie Puth heeft meegeschreven aan het nummer.

Update 17 maart

Vandaag is het nieuwe album “So Good” van Zara Larsson uitgekomen. Alle reeds bekende singles zijn aan het begin van het album geplaatst waardoor de tweede helft het meest interessant is. Staan er nog nieuwe krakers op?

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.