Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Blof-In Het Midden Van Alles BlofIn Het Midden Van Alles

Tracklist:
 1. Klaar Voor
 2. In Het Midden Van Alles
 3. Open Je Ogen
 4. Tot Het Bittere Eind
 5. Aan/Uit
 6. Man Als Geen Ander
 7. Spijt Heb Je Morgen Maar
 8. Tijd Drijft
 9. Zonder Jou Snap Ik Er Niets Van
 10. Wraak
 11. Dag En Nacht
 12. Langzaam Lief

Release Details


Genre : , , ,
Label :
Country :
Format :
Date : 25 april 2014, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Een nieuw album van Blof, je kunt er bijna de klok op gelijk zetten. Het album “In Het Midden Van Alles” kan als een uitschieter worden gezien binnen het omvangrijke repertoire van Blof. Misschien is het zelfs wel hun beste. De tijd zal het leren. Opener ‘Klaar Voor’ van het Blof album “In Het Midden Van Alles” slingert ons terug naar 1999 ten tijde van het album “Boven” toen Blof met een stevig gitaargeluid Nederland probeerde te veroveren. Ook op het album “In Het Midden Van Alles” is dit de toonzetting. Zo horen we tokkelpartijen voorbij komen die aan de Smashing Pumpkins refereren. Waar Blof nogal eens het verwijt krijgt niet tot de kern door te dringen, zijn de teksten op het album “In Het Midden Van Alles” veel directer. Alsof Peter Slagter zich de kritiek heeft aangetrokken.

Poppier dan ooit

Op ‘Open Je Ogen’ klinkt Blof poppier dan ooit en horen we daar niet Anouk op de achtergrond in het Nederlands (!) meebleren? Wellicht dat het nummer daarom in mijn oren wel als een potentiële kanshebber voor de Songfestival finale klinkt. Wie had dat ooit gedacht? “Ben je wie je wil zijn of heb je nog je dromen” vraagt Blof ons in ‘Tot Het Bittere Eind’. We kunnen tevreden constateren dat Blof zelf nog lang niet is uitgedroomd. Single ‘Spijt Heb Je Morgen Maar’ is ijzersterk en ‘Tijd Drijft’ is een prachtige ballade. Ook met ‘Zonder Jou Snap Ik Er Niets Van’ weet Blof te ontroeren.

‘Wraak’ is een heerlijk voortjakkerend nummer om de mensen die niet in je geloven eens goed de waarheid mee te vertellen. Ook op ‘Dag En Nacht’ en ‘Langzaam Lief’ horen we Blof als nooit tevoren als zanger Paskal Jakobsen zijn kopstem aanwendt. Op deze manier kan Blof er nog zeker vijftien jaar tegenaan!
2 Responses

Leave us a comment


 • janneke on

  Het is niet Anouk, maar Ilse de Lange op Open Je Ogen… :-)


 • Rob de Greeuw on

  Yes, maar dit had betrekking op het achtergrondkoortje. :)


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.