Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
De Jeugd Van Tegenwoordig-Ja Natuurlijk De Jeugd Van TegenwoordigJa Natuurlijk

Tracklist:
 1. De Formule
 2. Space Koibois
 3. Op een Sexuele Wijze
 4. Bewuste Sabotage
 5. Prinsjesdag
 6. Een Barkie
 7. Gekke Boys (feat. Humphrey, Dimpa & $uiv€er)
 8. Het Mysterie van de Koude Schouder
 9. Er zijn weer Dingen
 10. Psychantisch
 11. De Toneelacademie
 12. Issook
 13. Slechts een Bendtkabouter
 14. Benden
 15. Dromen van Karton
 16. Schnitzel

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 27 september 2013, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

De Jeugd van Tegenwoordig die ons Nederlanders een spiegel voorhoudt? Ja natuurlijk! De huftertjes laten op het nieuwe Jeugd van Tegenwoordig album “Ja Natuurlijk” in hun eigen woorden zien waar we momenteel mee bezig zijn. Ons egocentrische, heerlijke leventje (‘Prinsendag’) waarin we ons trollend een weg banen op het internet. (‘Bewuste Sabotage’). Alles kan en mag daar gezegd worden. Over iemands uiterlijk, saaie leventje of financiële situatie. Ja, als we over iemand praten nemen we geen blad voor ons mond, praten met elkaar doen we echter niet meer. (‘Het Mysterie van de Koude Schouder’ )

Tekstueel is het nieuwe album “Ja Natuurlijk” een grote stap vooruit voor De Jeugd Van Tegenwoordig. Ongetwijfeld zal de doelgroep weer niet door hebben hoezeer ze in de maling worden genomen. Net zoals met ‘Applaus’ (waar zijn de sletten, zijn ze links, zijn ze rechts), de Jeugd Van Tegenwoordig klassieker van alweer vijf jaar geleden. Tijdens de liveshows wist het vrouwelijk deel van het publiek niet hoe hard ze moesten schreeuwen:”Hier!” Slet werd een geuzennaam, in ieder geval tot de bangalijsten opdoken.

Muzikaal heeft Bas Bron wel een beetje leentjebuur gespeeld. Bijvoorbeeld bij ‘De Formule’ en ‘Issook’ waarin de 8 bit sound van Jeroen Tel is terug te horen. Ook de Future R&B sound van The Weeknd komt terug op het nieuwe Jeugd Van Tegenwoordig album “Ja Natuurlijk”. In het oor springend zijn tevens de lange synth solo’s.

De Jeugd van Tegenwoordig voegt met “Ja Natuurlijk” weer zestien ijzersterke tracks toe aan hun repertoire, waarvan zeker driekwart moeiteloos kan worden ingepast in hun festivalact. En als we komend jaar dankzij de nare teksten van de Jeugd van Tegenwoordig wat van onze hufterigheid kwijtraken is dat pure winst.
No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.