Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Dej Loaf-All Jokes Aside [mixtape] Dej LoafAll Jokes Aside

Tracklist:
 1. Vibes
 2. Who Am I
 3. Chase Mine
 4. How
 5. Keep Going
 6. I'm Gon' Win
 7. Bitch Please
 8. Make Money
 9. Bout That
 10. Die 4 It
 11. Goals

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 7 april 2016, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Al sinds haar doorbraak EP “#AndSeeThatsTheThing” vorig jaar is Dej Loaf een favoriet op de redactie. Groot was dan ook de blijdschap toen afgelopen week het nieuws van haar mixtape “All Jokes Aside” ons bereikte. De mixtape staat (nog) niet op Spotify, maar is wel voor iedereen gratis te downloaden vanaf de bekende platformen zoals Datpiff en Audiomack. Lekker oldschool dus, zoals het hoort bij mixtapes.

Rappende Toni Braxton

“All Jokes Aside” is wel even andere koek dan haar EP. Veel meer street. Maar ook dat gaat Dej Loaf prima af. Ze heeft een fijne flow en met haar stem maakt ze van elke track iets bijzonders. Ieder nummer klinkt als de perfecte uitvoering. Een rappende Toni Braxton dus.

Classic invloeden

Als ze haar stem laat kraken, zoals op ‘Im Gon’ Win’ herinnert Dej Loaf me aan TLC. De geest van Tupac waart ook rond op deze mixtape, het sterkst op ‘Bout That’. Op ‘Chase Mine’ gaan de beats zelf nog iets meer terug in de tijd, regelrecht naar de classic ’80s. Zoals Dej Loaf zelf ook zegt:”Lately I’ve been on my Rap shit.” Zelfs Trap klinkt goed als Dej Loaf zich erover ontfermt. (‘Make Money’)

Ontwapenend eerlijk

Over de gehele linie is de mixtape “All Jokes Aside” weer een grote stap vooruit. Vooral de ontwapenend eerlijke teksten (‘Who Am I’,’Keep Going’) werken verfrissend. Op de tracks waar Dej Loaf haar rappende stijl combineert met R ’n B en soulinvloeden ontstaat er een unieke sound waarmee ze zich onderscheidt temidden van de lawine van nieuwe muziek waar we dagelijks uit kunnen kiezen.1 Responses

Leave us a comment


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.