Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Diggy Dex-Do It Yourself Diggy DexDo It Yourself

Tracklist:
 1. Intro
 2. Leeg
 3. Do It Yourself
 4. Lompe Boer
 5. Grote Mannen Worden Klein
 6. Cirkels
 7. De Maat Der Dingen
 8. Beter Dan Alleen
 9. Een Sample Drum Kit
 10. Soms
 11. Mama (I Made It)
 12. Nu We Er Toch Zijn
 13. Vannacht Nog
 14. Zo Goed
 15. Liever
 16. Terug
 17. Weet Je Wel
 18. Spiegel
 19. Jongen
 20. Als Het Eind In Zicht Is

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 22 januari 2014, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Maar liefst twintig tracks staan er op het nieuwe album “Do It Yourself” van Diggy Dex. Die zijn er niet vanzelf gekomen zo maken we op uit het nummer ‘Leeg’. Hierin legt Diggy Dex uit dat het artiestenbestaan ook een sleur kan worden. Maar Diggy Dex zit “te diep in de muziek om zomaar alles weg te gooien” rapt hij op ‘Nu We Er Toch Zijn’.

Diggy Dex vindt zichzelf opnieuw uit

Op “Do It Yourself” vindt Diggy Dex zichzelf opnieuw uit. Melodieus en eerlijk als altijd en met de beste tracks die hij ooit geschreven heeft. Volgens Diggy Dex komt dat omdat hij het nu helemaal zelf doet. Met Top 40 hit ‘Slaap Lekker (Fantastig toch) raakte Diggy Dex natuurlijk alle credits kwijt bij de fans uit zijn DAC tijd. ‘Lompe Boer’ lijkt Diggy Dex speciaal voor hen te hebben geschreven. Het verlangen naar een herhaling van het hitsucces komt voorbij in ‘Vannacht Nog’. Maar geluk blijkt ergens anders in te schuilen: het vaderschap. Op ‘Grote Mannen Worden Klein’ laat Diggy Dex weten dat het eigenlijk best wel cool is.

Goudeerlijke teksten

Naarmate het album vordert doemt steeds meer de vergelijking op met de flow van Sticks zoals op ‘Beter Dan Alleen’ en ‘Soms’. Het is gelijk ook de enige vergelijking die kan worden getrokken, want met de combinatie van soulvolle beats, goudeerlijke teksten en een ijzersterke flow heeft Diggy Dex zijn plek in de Nederlandse hiphopscene helemaal zelf verdiend.
No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.