Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Doominoo-22 Karaat Doominoo22 Karaat

Tracklist:
  1. Intro (Puur)
  2. Heimwee
  3. Schijn Bedriegt
  4. Vandaag
  5. Koning
  6. Klomp Naar De Sneaker
  7. Doe Me Na
  8. Olifantenmuggen
  9. 22 Karaat

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Date : 5 juni 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Twee jaar na zijn eerste EP dropt Doominoo zijn debuutalbum “22 Karaat”. Een zeer persoonlijk album. Soms zelfs zo persoonlijk dat het pijn doet. Zeker als Doominoo vertelt ‘Heimwee’ te hebben naar de jaren dat zijn vader nog leefde is de pijn voelbaar.

Ook muzikaal steekt Doominoo boven het maaiveld uit, met het rockende ‘Schijn Bedriegt’ en titeltrack ’22 Karaat’ bijvoorbeeld waarmee mensen worden opgeroepen om verder dan iemands uiterlijk te kijken.

Beeldende taal

‘Vandaag’ bevat prachtig beeldende taal waarmee de hoop op een betere dag wordt uitgedrukt. En en passant wordt met ‘Koning’ het kinderliedje ‘Hoedje Van Papier’ weer cool gemaakt. Onvervalste boombap komt voorbij in de vorm van ‘Klomp Naar De Sneaker’. Een nummer over de groei die Doominoo doormaakte met zijn verhuizing van Schagen naar Almere.

Met een half uur speeltijd is “22 Karaat” aan de korte kant. Maar dat heeft als voordeel dat er geen fillers of skits opstaan. Een goede start van een hopelijk lang durende muzikale carrière van Doominoo.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.