Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Jeroen Kant-Nooit Genoeg Jeroen KantNooit Genoeg

Tracklist:
 1. Nooit Genoeg
 2. Oude Kronkelpad
 3. Een Zucht
 4. Halve Cent
 5. Wat De Boer Niet Kent
 6. Huis Voor Mijn Helden
 7. Als Een Kind Zo Blij
 8. Leugens
 9. Bedot & Voorgelogen
 10. Vast Vast Vast
 11. De Hemel Huilt

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 8 oktober 2015, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Op zijn vorige album “De Lafaard Kapitein” wist ik Jeroen Kant op geen enkel cliché te betrappen. Het zal hem toch niet geïnspireerd hebben om ze op opvolger “Nooit Genoeg” werkelijk bijna allemaal op te noemen? Het is te hopen dat het de mensen de ogen opent. Daar is namelijk alles voor gerechtvaardigd. Want het kan zo echt niet langer.

We zijn nooit voldaan

Altijd maar vooruit. Er is zelfs geen plek voor een “Huis voor mijn helden waar de tijd stil kan staan.” Op ‘Leugens’ komen vervolgens ook nog eens alle clichés voorbij die geliefden tegen elkaar menen te moeten zeggen. Leugens zijn het, stuk voor stuk.

Het album “Nooit Genoeg” dat vol country invloeden staat, bevat met ‘Oude Kronkelpad’ ook een echte tearjerker. Maar wel één met een boodschap.

Blijf je bij me het hele end

Op ‘Een Zucht’ komt de moeilijke keuze tussen vastigheid en avontuur aan bod. ‘Halve Cent’ kennen we nog van debuut “De Lafaard Kapitein”. Maar zo lieflijk als het nummer hier wordt gezongen, hoorden we het niet eerder. Een sterk contrast met het grimmige verhaal. De mooiste tekst bewaart Jeroen Kant voor het laatst. Ook al ben ik blij dat hij de maatschappij wakker wil schoppen, met ‘De Hemel Huilt’ bewijst Jeroen Kant zijn uitzonderlijke talent. Om “Nooit Genoeg” van te krijgen.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.