Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Marco Martens-Ieder Huis Is Uit Vertrekken Gebouwd Marco MartensIeder Huis Is Uit Vertrekken Gebouwd

Tracklist:
 1. Uitgesproken
 2. Harm
 3. Wijde Wereld
 4. Alles Helder
 5. Alles Voorbij
 6. Plastic Bakje
 7. Muziekles
 8. Als Thuis
 9. Autobeurs
 10. Danseres
 11. Cafetaria
 12. Tien Tellen
 13. Madam Jeanette

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 17 oktober 2015, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Marco Martens is een rapper en toch wordt zijn album “Ieder Huis Is Uit Vertrekken Gebouwd” in geen van de reeds verschenen recensies gezien als een rapalbum. Rap is echter een muziekstroming met vele verschijningsvormen en ook het album “Ieder Huis Is Uit Vertrekken Gebouwd” van Marco Martens valt hieronder. Sowieso is het haast onmogelijk om voorbij te gaan aan de old school invloeden in de muziek van Marco Martens.

‘Tien Tellen’ lijkt de ‘8 Mile’ te zijn van Marco Martens. En ‘Harm’ roept qua flow de Osdorp Posse in herinnering. Met dit nummer hebben we overigens gelijk de ruggengraat te pakken van het album waar Harm een grote rol op speelt. Een personage dat door Marco Martens tot leven wordt geblazen, net zoals Eminem dat met Slim Shady deed.

Uitstellen zolang het kan

Harm lijkt symbool te staan voor de twijfels die elke artiest heeft over zijn bestaansrecht. Ook het nummer ‘Wijde Wereld’ lijkt deze thematiek te bevatten. Met Harm lijkt Marco Martens ook zijn zoektocht naar de balans tussen commercie en artistieke vrijheid een gezicht te willen geven.

In ‘Danseres’ wordt Marco Martens de juiste kant op geleid. En er zit nog meer onder het oppervlak verscholen. Zo maakt Marco Martens op ‘Alles Voorbij’ het onontkoombare voelbaar. We stellen het uit zolang het kan.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.