Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Mind Of Max-Seasons Mind Of MaxSeasons

Tracklist:
  1. Winter
  2. Spring
  3. Summer
  4. Fall

Release Details


Genre : ,
Label :
Country :
Format :
Date : 27 mei 2013, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

This is great music. Like seriously, not too many songs this good are written often

Mooie woorden van Robin Pecknold (Fleet Foxes) over Seasons van Mind Of Max. Of Fleet Foxes daarmee ook een invloed is voor Max Weiner, de singer/songwriter die schuil gaat achter Mind Of Max, kan ik helaas niet zeggen. Ik val namelijk altijd in slaap bij het beluisteren van Fleet Foxes en heb derhalve nooit een nummer van hen uit kunnen luisteren. Bij de EP Seasons van Mind Of Max is dit zeer zeker niet het geval met liedjes die je bij de strot grijpen.

De EP Seasons van Mind Of Max is opgezet als een concept-EP over de vier jaargetijden. In openingstrack ‘Winter’ vertelt Max Weiner openhartig dat dit het seizoen is waar hij het meest van houdt. “Winter is coming home.” Max Weiner zingt het als een ijzige wind en roept Paul Simon ermee in herinnering.

‘Spring’ kent een lichtere tred. Het gitaarwerk is zelfs wat springerig. Een erg sterke melodie. Het is moeilijk aan te geven welk nummer er nu bovenuit steekt. De Teenage Club-achtige harmonieën in ‘Summer’ of misschien wel het deinende ‘Fall’? Het hangt er waarschijnlijk gewoon van af wat je favoriete jaargetijde is.Leave us a comment


Comments are closed.