Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Terra Lightfoot-New Mistakes Terra LightfootNew Mistakes

Tracklist:
 1. Paradise
 2. Pinball King
 3. Ruthless
 4. You Get High
 5. Stars Over Dakota
 6. Norma Gale
 7. Hold You
 8. Slick Back Kid
 9. Drifter
 10. Two Hearts
 11. Three In The Morning
 12. Lonesome Eyes

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 13 oktober 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Terra Lightfoot is klaar om “New Mistakes” te maken. Tegelijk met de start van altcountry band Dinner Belles lanceerde ze ook haar solocarrière waar ze nu is aangekomen bij haar derde album. Geen altcountry hier, Blues voert de boventoon met een voorkeur voor de rockende variant.

Terra Lightfoot combineert dat met een popaanpak. Een geluid dat we tegenwoordig weinig horen maar waar ik persoonlijk best wel behoefte aan heb. Ik zal er gewoon maar eerlijk voor uit komen: ik mis Melissa Etheridge.

Tot grote hoogte

Alle nummers zijn stuk voor stuk prima composities, maar er zijn momenten waarop Terra Lightfoot excelleert. ‘You Get High’ is zo’n nummer, evenals het rockende ‘Stars Over Dakota’. ‘Norma Gale’ is vervolgens een uitstekende ballad over je uit een uitzichtloze situatie knokken.

Bonuspunten

Een titel als ‘Pinball King’ levert Terra Lightfoot natuurlijk sowieso al bonuspunten op. Over pinball kings gesproken, het gitaarwerk bevat in sommige nummers best wel overeenkomsten met Ryan Adams, zoals op ‘Ruthless’. Als op ‘Hold You’ en ‘Slicked Back Kid’ toenadering wordt gezocht tot een ouderwets goed orgelgeluid zijn de oren ook gespitst.

Lekker compleet plaatje dus.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.