Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
THEY.-Nü Religion HYENA THEY.Nü Religion: HYENA

Tracklist:
 1. Nü Religion: Hyena - Intro
 2. Africa
 3. Deep End
 4. Motley Crew
 5. Truth Be Told
 6. What You Want
 7. Silence
 8. Back Around
 9. Bad Habits
 10. Say When
 11. All
 12. Dante's Creek
 13. Back It Up
 14. U-RITE

Release Details


Genre :
Label : ,
Format :
Date : 24 februari 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Nu het popmonster zich aan The Weeknd vergrepen heeft is het tijd voor een nieuwe koning van de R&B. De titel van het album van THEY. is al geweldig:”Nü Religion: HYENA”. Het album vangt ouderwets aan met een instrumentaal intro voorzien van een ouderwets goede beat, gevolgd door het opzwepende ‘Africa’.

Net als in de goede jaren van The Weeknd draait het om “money and bitches”. ‘Deep End’ komt dicht in de buurt van de grote voorganger maar ook R. Kelly is nooit ver weg. Er staan ook een aantal opvallende titels op het album “Nü Religion: HYENA” van THEY. en ‘Motley Crew’ is de eerste daarvan. De band van Tommy Lee Jones is echter niet meer dan naamgever van het nummer of het moet de tekst “Pain is the name of this game” zijn die een verdere aanwijzing vormt.

Rockattitude

Single ‘What You Want’ en ook ‘Say When’ beschikken dan meer over een rockattitude. En ook met ‘Truth Be Told’ doet THEY. tekstueel een duit in het zakje:”You don’t matter no more.”

“Anything you do comes back around’ is de volgende wijsheid die THEY. ons meegeeft. Ook op ‘Bad Habits’ wordt diep gegaan. Als een HYENA heeft THEY. ons aan zijn Nü Religion gekregen.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.