Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Voltage-Around the Bend VoltageAround The Bend

Tracklist:
 1. Pistol Pete
 2. Heart of Stone
 3. Up the Road
 4. Good Times
 5. Up from the Downside
 6. For Beter Ways
 7. Bye Bye Baby
 8. Dirty Harry's Juke Joint
 9. Blue Highway
 10. Matchbox
 11. Joelle

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 8 september 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Als een Nederlandse AC/DC opent Voltage haar nieuwe album “Around The Bend”. De titel van het nummer ‘Pistol Pete’ doet je misschien even de wenkbrauwen fronzen maar de vocale kracht en het voortstuwende tempo overtuigen al snel. En ook op ‘Heart of Stone’ wordt het tempo hooggehouden.

Vrijheid

Dan is het tijd om wat gas terug te nemen. ‘Up The Road’ is wat meer akoestisch van karakter. Samen met de samenzang verhoogt het alleen maar de sfeer. De ‘Walking Blues’ gitaarriff doet vervolgens de rest.

Met “Gonna hit the road / Couple of cold ones in the back” op ‘Good Times’ schetst Voltage het ultieme gevoel van vrijheid. En op ‘Up From The Downside’ laat de band horen dat de Funk en Rock ’n Roll nog altijd prima samen kunnen, net zoals Mother’s Finest dat voor hen bewees.

Het vuurtje opstoken

De tweede helft van het album bevat iets te veel tracks met een hoog van dik hout zaagt men planken gehalte. Live zullen ze echter ongetwijfeld het vuurtje opstoken en het enthousiasme van zanger Dave Vermeulen maakt hierbij veel goed.

Majestueuze solo

Gelukkig is daar dan single ‘Matchbox’ dat nog altijd staat als een huis. En waar Voltage niet al te scheutig is met solo’s weten ze een majestueuze brug in het afsluitende ‘Joelle’ te verstoppen. Daar willen we er wel meer van.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.