Aanslag op school

Moet ik schrijven over de waanzin? Een aanslag op een school? Zalm spreekt in Bush-termen. Ik ben benieuwd wat hij hier over zei. In oorlog en liefde is alles toegestaan. Alleen liefhebben kunnen we niet meer zo goed.

We hebben ons gespecialiseerd in psychologische en fysieke oorlogvoering. Onze leiders spreken gespierde taal hoe hard ze wel niet terug zullen slaan.

Kijk naar ons persoonlijk leven. Ik heb eens gelezen dat 1 op de 3 huwelijken strandt. Ik hoop dat het vooral komt door de liefde voor een ander maar ik denk dat hier ook met name psychologische oorlogvoering om de hoek komt kijken.

De dood van Theo, een aanslag op school. We fronzen even en kijken halsreikend uit naar het volgende spannende nieuwsfeit. We maken ons pas echt boos als er in het Veronica Magazine een special over dildo’s en vibrators staat. Dat duivelse werktuig is niet bestemd voor de ogen van onze kinderen.

De beelden van stekende en stervende mensen, ach hij moet toch weten wat er gebeurt in de wereld om hem heen?

Dit jaar geef ik mijn zoon met Sinterklaas geen speelgoedpistool maar een dildo om mee te spelen. “Kijk papa, mama ook pliemel.”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.