Johnny Dowd A Drunkard’s Masterpiece

Johnny Dowd A Drunkards MasterpieceJohnny Dowd heeft de opnames voor zijn nieuwe album afgerond. A Drunkard’s Masterpiece is de titel geworden. En dat is niet alles. Want terwijl ik bezig ben met de definitieve rangorde van de Top 2007 blijft het nieuws over hem binnenstromen. Het ziet er naar uit dat 2008 in het teken zal staan van de ex-verhuizer uit Ithaca, New York.

Hellwood

Het album Chainsaw of life dat Johnny Dowd in samenwerking met Jim White en Willie B. onder de naam Hellwood uitbracht gaat waarschijnlijk hoog eindigen in onze Top 2007. De Top 2007 is een lijst waarin alle cd’s uit 2007 die er werkelijk toe doen in de enige juiste volgorde zullen worden geplaatst. Traditiegetrouw zal deze lijst in de laatste week van het jaar het licht zien. Nieuw is dat de gehele lijst ook te beluisteren zal zijn als webcast. Van elk album zal het beste nummer in deze uitzending worden opgenomen.

Komende week meer over het nieuwe album van Johnny Dowd. Ook morgen staat in het teken van Johnny Dowd. Daarbij heb ik wel even jullie hulp nodig. Maar daarover morgen meer.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.