Duffy in film Legend over The Krays als Timi Yuro

Duffy als Timi Yuro in film Legend over The Krays

Er lijkt dit jaar een enorme hype te ontstaan rondom het misdaadduo The Krays. Maar liefst drie films verschijnen er over het duo. Vooralsnog lijkt “Legend” met Tom Hardy hiervan het meest ambitieuze project. De film ging vorige maand al in première in de UK, deze maand volgt de US. Een releasedatum voor Nederland is nog niet bekend. Het door Pathé gecommuniceerde 31 december 2016 nemen we vooralsnog namelijk niet al te serieus.

The Krays

In 1990 is het levensverhaal van The Krays al eens verfilmd met in de hoofdrol de broers Kemp die we beter kennen van de hits die ze met Spandau Ballet scoorden. In “Legend” worden zowel Reginald als Ronald Kray door Tom Hardy gespeeld. Een bijzondere bijrol is er voor zangeres Duffy. Zij is te zien in de rol van Timi Yuro, volgens de overlevering een van de favoriete zangeressen van Reginald Kray.

Comeback voor Duffy?

Ten tijde van haar debuut “Rockferry” werd Duffy bejubeld. Opvolger “Endlessly” werd vervolgens zo hard neergesabeld dat Duffy helemaal klaar was met de muziekbranche. Maar het ziet er naar uit dat ze het nog een keer gaat proberen. Op de soundtrack van de film “Legend” staan twee tracks waarop Duffy te horen is.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.