Indebanvan NL Radio rockspecial: 31 rockliedjes

Indebanvan NL Radio rockspecial: 31 rockliedjes

Al enige weken geleden aangekondigd is hier dan de IndebanvanNL Radio rockspecial. Een bijna twee uur durende podcast met uitsluitend rocknummers. O.a. nieuwe muziek van Together Pangea, Slipknot, Royal Blood, Tom Petty, Editors, Dream Theater, Triggerfinger en traumahelikopter.

Onderstaand kun je de uitzending beluisteren en de complete playlist bekijken.

The Rock Edition by Indebanvannl on Mixcloud

Playlist IndebanvanNL Radio rockspecial

The Undertones-I Gotta Getta
April March-Laisse Tomber Les Filles
The Orwells-Who Needs You
Dead Ghosts-When It Comes To You
Johnny Thunders-One Track Mind
Chain and The Gang-Free Will
The Knack-My Sharona
New Found Glory-Selfless
Together Pangea-Snakedog
Slipknot-The Negative One
Royal Blood-Come On Over
Tom Petty And The Heartbreakers-American Dream Plan B
Dream Theater-On The Backs Of Angels
Rich Robinson-I Know You
Blackberry Smoke-Shakin’ Hands With the Holy Ghost
Muse-Time Is Running Out
Arctic Monkeys-Snap Out Of It
The Kooks-Around Town
Triggerfinger-By Absence Of The Sun
Pink Mountaintops-The Second Summer of Love
Led Zeppelin-Whole Lotta Love (Rough Mix With Vocal)
De Staat-Get It Together
Queens Of The Stone Age-I Sat By The Ocean
Franz Ferdinand-Bullet
DeWolff-Evil Mothergrabber
Rival Sons-Electric Man
Foals-Total Life Forever
Andrew McMahon in the Wilderness

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.