Marconi award 2008 voor Bert van Lent?

4 september wordt de Marconi award 2008 uitgereikt in de diverse categorieen. Deze vakprijs voor radioprogramma’s en -makers bestaat al sinds 1996. In de categorie aanstormend talent is Bert van Lent genomineerd. De carrière van Bert van Lent leek nogal abrupt te eindigen na het ontslag bij 100%NL. Bert van Lent kreeg er lucht van dat een vrouwelijke collega zijn mobiele telefoonnummer op de radio zou hebben genoemd. Dus noemde Van Lent tijdens één van zijn uitzendingen het nummer van zijn collega. Dit was bij 100%NL reden voor ontslag.

Vorig jaar is Bert van Lent begonnen bij KX Radio, de internetradiozender van Rob Stenders. Inmiddels is hij daar veelvuldig te horen, o.a. op woensdagavond  van 21-23 met House of Jack en vrijdag 00-04 met Bulldog. Ook is Bert van Lent al gesignaleerd bij 3FM waar Rob Stenders hem regelmatig naar toe meeneemt. Bert van Lent is een kei in het neerzetten van een sfeer, durft veel op de radio en heeft een muzikale bagage waar je u tegen zegt. En bovenal heeft Bert van Lent een fantastische stem en is bijzonder innemend en origineel in zijn gesprekken op de radio.

Ik voorspel dat Giel Beelen binnenkort waarschijnlijk zijn biezen kan gaan pakken en dat het momenteel bijzonder nare ochtendprogramma van 3FM weer een genot wordt om naar te luisteren, en waar muziek weer de boventoon voert. Bert, succes met het opzoeken van de randen van het 3FM muziekformat!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.