Aaron Hall terug op het podium

Eén van mijn grote helden is Aaron Hall. Groot geworden met Guy bracht hij in 1993 zijn eerste solo album The Truth uit. Eén van de eerste cd’s die ik kocht en tot op heden nog steeds grijs draai. De hierop volgende solo albums uit respectievelijk 1998 en 2005 bereikten Nederland niet zo zeer en waren derhalve lastiger om op de kop te tikken. Een kleine drie jaar geleden was Aaron Hall present bij de Guy reunie en deed hij guest vocals bij onder andere Kelly Price. Ook was Aaron Hall als hiphopper enige tijd actief onder de naam E-Kane.

Morgen, zaterdag 24 september, is Aaron Hall in Nederland en ik kan niet heen. Daar baal ik natuurlijk enorm van. Grote troost was onderstaande videoclip die vandaag weer opdook en waarin Aaron Hall samen met Vesta Williams (op de dag dat bekend werd dat zij overleed aan een overdosis) een tribute brengt aan Ashford & Simpson.

http://www.youtube.com/v/inW6a7ACPwY?version=3&hl=nl_NL

Wat Aaron Hall betreft kun je overigens YouTube beter niet al te veel uit pluizen. Er zijn filmpjes te vinden waarin hij R. Kelly ervan beschuldigt zijn stijl te hebben gekopieerd. Ook zie je Aaron Hall in zijn huidige baan van hondenfluisteraar.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.