Abonnement bij platenmaatschappij Excelsior

Abonnement bij platenmaatschappij ExcelsiorExcelsior Recordings is groot geworden door de band Johan die er in 2009 helaas mee stopte. Samen met Nederlandse acts als Daryll-Ann, Caesar, Scram C Baby, Benjamin B en Simmer stonden ze aan de basis van de alternatieve rockscene in Nederland. Van deze bands is alleen Scram C Baby nog actief. Maar Excelsior Recordings is een ster in het herkennen van origineel talent. Spinvis, Roosbeef, El Pino & The Volunteers, Tim Knol, er lijkt geen einde aan te komen.

Excelsior Recordings heeft hierdoor een speciale plaats verworven in het Nederlands muzieklandschap. Er is geen platenmaatschappij die zoveel investeert in origineel Nederlands muziektalent, ook nu het in de muziekbranche wat minder LIJKT te gaan. Excelsior Recordings heeft een speciaal plekje in het hart bij vele muziekliefhebbers en dat realiseert ze zich maar al te goed. Mensen waarbij muziek hun leven beheerst, die er trots op zijn in het bezit te zijn van één van de genummerde exemplaren van Johan’s doorbraakplaat Pergola, waar er maar 2001 van zijn uitgebracht. Mensen die het liefst nog zweren bij vinyl, die gek worden aangekeken omdat ze nog muziek kopen want dat kun je toch gratis downloaden van internet? Ja, probeer dat maar eens uit te leggen aan hen die muziek als een gebruiksvoorwerp zien, een wegwerpproduct. Niets meer en niets minder.

Wordt supporter van Excelsior Recordings

Díe mensen krijgen nu de kans om supporter te worden van Excelsior Recordings. Voor 10 euro per maand kun je je aan dit unieke Nederlandse platenlabel verbinden. En vervolgens krijg je elke eerste werkdag van de maand iets van Excelsior, minimaal 6 albums per jaar en daarnaast handige dingen waarvan je je later afvraagt hoe je het daarvoor zonder deed. Voor elke supporter ligt er een unieke gebreide shawl klaar als welkomstcadeau.

Waar wacht je nog op? www.excelsior-recordings.com/supporters

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.