Bijna voor niets naar The Black Atlantic concert in Berlijn

Bijna voor niets naar Black Atlantic concert in BerlijnWat zijn het toch een aardige jongens van The Black Atlantic. Woensdag 8 september treden ze op in Berlijn. Door alle optredens in het buitenland zijn ze weinig te zien in Nederland. Daarom hebben ze besloten 50 fans de kans te geven hun concert in Berlijn mee te maken. Een ticket kost slechts 50 euro, inclusief de reis met The Black Atlantic bus er naar toe! Met je ticket kun je elk optreden bekijken op het Popkomm Showcase Festival (8 & 9 september) waar The Black Atlantic dus ook zal staan. Ook is er gezorgd voor een gratis plek op de stadscamping.

Op 9 september zal The Black Atlantic nog een extra showcase verzorgen in het La Vie En Rose theater in Berlijn. Daarna wordt er gezamenlijk weer teruggereden naar Utrecht. Wie wil dit nu niet meemaken? Het enige wat je hiervoor dient te doen is een mailtje te sturen en dan maar hopen of je één van de gelukkigen bent.

Debuutalbum Reverence For Fallen Trees van The Black Atlantic is nog steeds gratis te downloaden van hun site. Door het bijzondere artwork zeker de moeite waard om aan te schaffen! Een album om een leven lang te koesteren.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.