Brothers Are WorldWide

Rotterdam/Schaffhausen (Zwitserland) – TReBeats lanceert op zijn verjaardag de promovideo voor zijn 2de producers album “Brothers are Worldwide”. TReBeats is een producer uit Zwitserland en is deel van het hiphop collectief The Society of Invisibles uit Phoenix, Arizona. Mc’s uit de hele wereld hebben zich massaal verzameld en meegewerkt aan het nieuwe album van TReBeats die 21 september zal verschijnen. Zo zijn landen als USA, Zwitserland, Duitsland, Sweden, Rusland, Italie, Spanje, Frankrijk, Griekenland en nog vele andere landen van de partij.

Artiesten als Born Unique, Chief Kamachi, LordLhus en vele andere zullen bij veel underground hiphop liefhebbers vast een belletje doen rinkelen. Ook Nederlandse artiesten zijn terug te vinden op dit album zoals Persoonlijk (PSL), Berry en Niyulah Melanin van Eastgarden Music en JR de Regelneger van Vanieder1.

22 September zal er een release party plaats vinden in Schaffhausen (Zwitserland) en Eastgarden Music zal daar uiteraard aanwezig zijn voor een optreden. TReBeats was aanwezig bij de Finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland en won daar samen met Persoonlijk (PSL) de publieksprijs in de categorie Urban. Follow @TreBeatsHiphop op Twitter.

Bekijk hier de Promo Video van het nieuwe album “Brothers Are WorldWide” van TReBeats.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.