De wereld volgens I Am Oak

i am oak skulk ep uit op vinyl

Met zijn muziek weet I Am Oak een geheel eigen wereld te schapen. Een wereld waarin ik me kan terugtrekken om alles wat mij in de echte wereld niet aanstaat even te vergeten. En dat is nogal wat.

Een politicus die een medemens voor een Turks varken uitmaakt, een fractievoorzitter die wil bepalen wat je draagt. Geen hoofddoek bijvoorbeeld. Een vervoersmaatschappij die vind dat ik slimmer moet instappen. Een kabinet dat ons dieper en dieper in een economische recessie drukt. Een krant die dagelijks leugens plaatst, zoals voetbalrellen in Spakenburg. Mensen die de ene na de andere smoes bedenken waarmee ze het illegaal downloaden van muziek, films en software goed praten.

Oasem
Met Oasem maakte I Am Oak het mooiste album van 2011. Naar mijn eigen bescheiden mening althans. Liedjes die ervoor zorgen dat de wereld heel even stil staat. Met zijn nieuwe ep Skulk doet I Am Oak dit nog eventjes dunnetjes over. Vier nummers bevat Skulk van I Am Oak slechts, dat alleen op 7″ vinyl en digitale download uitkomt, maar van een ongelooflijke schoonheid.

Ik wil je vragen om zo veel mogelijk exemplaren van Skulk, de nieuwe ep van I Am Oak te kopen. Voor je vrienden, familie en natuurlijk voor jezelf. Zodat I Am Oak genoeg financiële middelen heeft om in een studio te gaan wonen en ons met regelmaat te verblijden met zijn prachtige muziek.

1 gedachte over “De wereld volgens I Am Oak”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.