Ella van der Woude kondigt album Solo Piano aan

Bye Bye Little House‘ is de eerste single die de Zwitsers-Nederlandse muzikant, songwriter en componist Ella van der Woude via Snowstar Records uitbrengt. Vandaag tekende ze bij het onafhankelijke label uit Utrecht.

Het instrumentale ‘Bye Bye Little House’ snelt het album “Solo Piano” vooruit. Dit zal 14 februari worden uitgebracht door Snowstar Records. Preorders zijn wel al mogelijk.

Ella van der Woude zegt Bye Bye tegen haar Little House

Het album is thuis opgenomen in het kleine Amsterdamse appartement van Ella van der Woude. Het levert de nodige imperfecties op. Precies de details die muziek tot leven laat komen. Single ‘Bye Bye Little House’ fungeert als afscheid van het appartement waar Van der Woude een groot deel van haar leven heeft gewoond.

De afgelopen vijf jaar concentreerde de muzikant zich vooral op film soundtracks. Onder meer voor de prijswinnende producties “Instinct” van Halina Reijn en “Take Me Somewhere Nice” van Ena Sendijarevic.

In 2016 bracht Ella van der Woude samen met Stew Jackson (Massive Attack, Phantom Limb) een dream pop / triphop EP uit onder de naam ELLA. En in 2011 was er het debuutalbum van Houses. De indie pop band waar ze toen nog deel van uitmaakte.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.