Giovanca en Bo Saris (Boris Titulaer) eren Marvin Gaye in DWDD

Dit jaar is het dertig jaar geleden dat Marvin Gaye overleed. Op de vooravond van zijn vijfenveertigste verjaardag werd hij door zijn vader doodgeschoten. Volgens zijn zus Zeola Gaye uit jaloezie. Vader Gaye dacht dat Marvin Gaye er een onfatsoenlijke relatie op na hield met zijn tweede vrouw Alberta. Terwijl de twee in de slaapkamer de bijbel lazen, zag de vader van Marvin Gaye hele andere dingen. Het is onderwerp van een toneelstuk dat vorig jaar haar première kende.

Oostende, waar Marvin Gaye lange tijd woonde, staat 4 tot en met 6 april uitgebreid stil bij de 75e geboortedag van Marvin Gaye. Naast verschillende activiteiten zal er ook een gedenksteen worden onthuld.

Gedenksteen Marvin Gaye in Oostende

In DWDD zongen Giovanca en Bo Saris (Boris Titulaer) vanavond een medley van Marvin Gaye liedjes welke je bovenstaand terug kunt kijken. Giovanca en Bo Saris moedigden hiermee tevens mensen aan om te gaan stemmen voor De Zwarte Lijst welke vanaf 21 maart zal worden uitgezonden op Radio 6.

De nieuwe single ‘Tender’ van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Bo Saris is tijdelijk gratis te downloaden. Vandaag werd tevens bekend dat Bo Saris is genomineerd voor een 3FM Award.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.