De hele wereld is in de ban van Jon Tarifa

Ik ben een gelukkig mens. De hele wereld is in de ban van Jon Tarifa en daar is het uiteindelijk toch om te doen. Zoals altijd was het een gelukkige samenloop van omstandigheden dat het liedje ‘Don’t Go’ van Jon Tarifa bij Malia Obama terechtkwam. Inderdaad de dochter van Barack Obama, nog altijd de president van de VS, al wordt dat de laatste tijd nogal overschaduwd door de bittere strijd tussen de presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump.

Malia Obama deelt het nummer Don't Go van Jon Tarifa

 

Voor zijn nieuwe single ‘Don’t Go’ had Jon Tarifa mensen gevraagd hun eigen clip bij het nummer te maken. Spiros Lena moest bij de tekst onmiddellijk denken aan president Obama die binnen afzienbare tijd definitief afscheid zal nemen van het Witte Huis. De rest is geschiedenis.

jon-tarifa-14-miljoen-keer-bekeken

NOS op 3 laat weten dat ‘Don’t Go’ inmiddels al zo’n 14 miljoen keer is bekeken. Reden genoeg voor de Nederlandse media om Jon Tarifa te bellen. Van Omroep West tot RTL Boulevard. Onderstaand een selectie van de interviews die we konden achterhalen.

Jon Tarifa is de afgelopen jaren regelmatig te horen geweest op zenders als Funx, 3FM en Radio 1 en beschikt de gave om de kleine dingen in het leven groots te laten klinken. Als iets dat bewijst is het wel zijn huidige single ‘Don’t Go’.

Ik leerde Jon kennen in 2012 toen hij een optreden op Parkpop probeerde te realiseren en dat lukte hem natuurlijk. De uitzending waarin hij dit vertelt kun je nog steeds beluisteren. Het grappige is dat de betreffende radiozender dit zelf vergeten is en beweert Jon Tarifa in 2016 te hebben leren kennen. Het is voor mij de zoveelste les in bescheidenheid. :)

In het leven zijn er een aantal dingen waarmee je succes kunt afdwingen. Focus, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Jon Tarifa is er het levende bewijs van. Bedankt voor de stimulans, Jon!

Update 13 oktober 22:34: Live in RTL Late Night!

Vanavond treedt Jon Tarifa live op in RTL Late Night!

Interviews Jon Tarifa

SBS-Hart van Nederland

Radio 538

Omroep West

RTL Boulevard

rtl-boulevard-jon-tarifa-barack-obama

NOS Journaal
nos-journaal-jon-tarifa-barack-obama

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.