Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Kat Graham: laatste artiest geproduceerd door Prince?

Kat Graham

Kat Graham weet alle ogen op zich gericht. Zij is namelijk naar alle waarschijnlijkheid de laatste artiest die heeft samengewerkt met Prince. Naar eigen zeggen heeft Prince haar geholpen te groeien als songwriter, maar mogelijk dat hij ook een of meerdere tracks van haar tweede album geproduceerd.

Funk magic

Kat Graham is een beetje een alleskunner. Zo acteerde ze dit jaar ook in de serie “The Vampire Diaries”. Maar nu is het weer tijd voor de muziek. Haar debuut “Roxbury Drive” had een old school ’90s sound. TLC wordt hierbij als een grote invloed genoemd.

Het tweede album zal geen schokkende verandering laten horen, al heeft Prince uiteraard wel geprobeerd een funky Kat van Graham te maken. ‘All Your Love’ wordt de eerste single van het album “Love Music, Funk Magic” dat als releasedatum 24 februari 2017 heeft meegekregen.

Tupac biopic

Overigens blijft het acteren wel lokken. Zo zal Kat Graham te zien zijn in de biopic over Tammi Terrell en de langverwachte film “All Eyez On Me” over Tupac Shakur. Je zou bijna denken dat 2017 het jaar van Kat wordt.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.