Madonna: nieuwe single ‘Unapologetic Bitch’

The Queen of Pop is terug! Op de Soundcloud van Billboard staat een snippet van de nieuwe single ‘Unapologetic Bitch’ van Madonna. Madonna heeft zich naar verluidt laten inspireren door punk, leer, hunks en S&M voor de nieuwe single ‘Unapologetic Bitch’. Dat is niet voor de eerste keer in haar carriere. ;) Ook schijnen de laatste escapades van Rihanna er mee van doen te hebben.

‘Unapologetic Bitch’ is volgens onbevestigde bronnen geschreven door Natalia Kills, Madonna en Katy Perry. Katy Perry schijnt ook mee te zingen op de single ‘Unapologetic Bitch’ van Madonna. Op de preview van de nieuwe single ‘Unapologetic Bitch’ van Madonna valt dit echter niet op te maken.

Volgens Billboard betreft het hier het meest ambitieuze project van Madonna van de afgelopen tien jaar. Het dertiende album van Madonna krijgt mogelijk de titel “Rebel Heart” mee en zal alleen via iTunes worden uitgebracht. Dit zou zelfs aanstaande maandag al kunnen gebeuren…

De volgende songtitels van het nieuwe Madonna album “Rebel Heart’ zijn al gelekt:‘Unapologetic Bitch‘, ‘Rebel Heart‘, ‘Art of Freedom‘, ‘Holy Water‘, en ‘Eye Wide Open‘.

1 gedachte over “Madonna: nieuwe single ‘Unapologetic Bitch’”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.