Nick Cave: Nieuw album Skeleton Tree komt tot leven in eenmalig vertoonde film One More Time With Feeling

“Skeleton Tree” wordt de titel van het 16e album van Nick Cave & The Bad Seeds dat 9 september zal verschijnen. Tegenwoordig nogal bijzonder, maar op de releasedag zal zowel de digitale als de CD als ook de vinylversie verkrijgbaar zijn. Eén dag eerder zullen de nummers wel al te horen zijn in de film “One More Time With Feeling” die dan eenmalig te zien zal zijn in de bioscoop. In deze film zijn optredens van Nick Cave & The Bad Seeds te zien.

A true testament to an artist trying to find his way through the darkness

Niet de eerste en misschien ook wel niet de laatste film met Nick Cave.

De tekst “One More Time With Feeling” is in allerlei gedaantes volop terug te vinden in de muziek en televisiewereld. Van Kris Kristofferson tot Buffy the Vampire Slayer. In 2009 nam Regina Spektor een nummer met dezelfde titel. Wat ons betreft de definitieve versie.

Nick Cave heeft beloofd geen singles uit te brengen voordat het album “Skeleton Tree” verschenen is. Ook zal hij geen Q&A doen op Twitter. Ook de hoes bevat zoals je bovenstaand kunt zien geen frivoliteiten. Muzikaal verwachten we een Back to Basics album. Zo zwart als de nacht. Zo hebben we onze koffie en Nick Cave ook het liefst.

Update 9 september: Skeleton Tree is er

Onderstaand kun je het album ‘Skeleton Tree’ van Nick Cave beluisteren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.