Nieuw album Conor Oberst: Upside Down Mountain

De solo albums van Conor Oberst hebben altijd wat in de schaduw gestaan van zijn producties met de bands Bright Eyes en Desaparecidos. Afgaande op de live vertolking van zeven nieuwe liedjes is het nieuwe album “Upside Down Mountain” echter van een andere orde. Het kon ook niet uitblijven. Conor Oberst heeft tenslotte De Stem.

Zo blijkt ook uit de studio opname van ‘Governor’s Ball’ dat ook het op nieuwe album “Upside Down Mountain” van Conor Oberst zal staan.

Het Zweedse folk duo First Aid Kit zal ook te horen zijn op het nieuwe album “Upside Down Mountain” van Conor Oberst, evenals Blake Mills, bekend van zijn samenwerking met Fiona Apple.

Over het nieuwe album “Upside Down Mountain” zegt Conor Oberst:

This is a return to an earlier way I wrote. It’s more intimate or personal… For me, language is a huge part of why I make music.

Onderstaand het artwork, een schilderij van Ian Felice van de Felice Brothers, getiteld ‘The Creation of the Bulls’ en de tracklisting van het nieuwe album “Upside Down Mountain” van Conor Oberst dat 19 mei uitkomt. Net op tijd voor mijn verjaardag. ;-)

Conor Oberst-Upside Down Mountain
The Creation Of The Bulls by Ian Felice

Tracklisting “Upside Down Mountain”

01 Time Forgot
02 Zigzagging Toward the Light
03 Hundreds of Ways
04 Artifact #1
05 Lonely at the Top
06 Enola Gay
07 Double Life
08 Kick
09 Night at Lake Unknown
10 You Are Your Mother’s Child
11 Governor’s Ball
12 Desert Island Questionnaire
13 Common Knowledge

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.